i won't find nothing better, in a world this beautiful // i'll be walking forever, i'm walking // not cause i'm mad at you or anyone else // i'm walking, walking until i find myself





stavanger, hemsedal, lissabon, chongqing, barcelona, västerås, enköping, stockholm, västerås, malmö, oslo..
vi sprider ut oss men inga krav är äkta vänskap, eller hur rätt hade han? ni vet vad jag och han menar, som det är, som det ska vara. det är stort, trots alla gånger kudde fångat tårar, trots dagbokspärm efter dagbokspärm som gömt det onda inuti, sitter jag med världens största hjärta och världens finaste människor däri. det gör inte lika ont nu, som hon sa, det som var så svårt så oerhört svårt är nu enkelt, ibland t.o.m. roligt, vi gör det med ett skratt ibland många när vi brukade slitas i bitar av samma sak. trots svårighet efter svårighet står vi kvar, speciellt till dig rödluvan, vi står kvar med huvudet högt i det liv vi kämpade oss till. fattaruhurstoltjagäröverosseller.
& & & du minns säkert bittra vinkvällar med ångestfåglar pickandes i bröstkorgar, hur vi klädde upp oss i ur och skur, drack dansade ramlade ner i sängar, 45kilosflickor och varandras apotek, självmedicinering, självdestruktivitet, hur vi hatade karusellen vi fastnat i, vi som sett varandra i varandras värsta, tror det var oscar wilde som sa all of us are lying in the gutter, but some of us are looking at the stars. vi sa, det får sluta snurra nu, stannade, klev av, hittade hem. & ja, visst, visst, många mil ifrån varandra men trots distans är ni också här, precis här, mitt i hjärtat då som nu. ni som går på samma mark som jag och ni som lämnat, ni anar inte vad det betyder att hitta trygghet i människor när man en gång förlorat precis allt som var tryggt. så. jul snart. brukar inte längta, men många kommer hem. snart snart snart varm glögg varma hem varma skratt med er..
och, ja, åh, i systers nya lägenhet vi ska ta promenader runt mälaren säga hej till e och hennes mor göra julemys i nytt och fräsch och jag är glad, så glad för att vi tar oss upp.


09 & motgångarna är där men vi är raka i ryggen, dom bra dagarna är fler > LYSSNA




Inga kommentarer: